OKUMA SÜRESİ 01:57

Ezogelin Klonu!

Avrupa yakasında sağnak yağmur, Anadolu yakasına geçince sakin bir hava, yapılan 30 dakikalık yürüyüş sonunda eve ulaşmıştım… Her zaman olduğu gibi karnım süper acıkmıştı.

Gözümün önünden İskender’ler, Lazanya’lar, Salçalı-Soslu bilimum ne yemek varsa film şeridi gibi geçmekteydi. Tabi bu hayallerim gerçek olamayacaktı ve benim daha light / basit birşeyler yemem gerekecekti.

Bakkala uğradım. Hazır çorbalara gözüm ilişti. Acaba? dedim, yapar mıyım? Benim gibi işi bilmeyenler için her zaman paket arkası çok önemlidir. Çünkü hep tarif orada olur!

  • 1 paket Knorr Ezogelin Çorbasını 1 litre (5 su bardağı) soğuk suya ekleyelim,
  • Kaynayana kadar karıştıralım,
  • Kaynadıktan sonra 10 dakika orta ateşte pişirip servis edelim. Afiyet olsun!

Evet, görüntü olarak hakikaten aynı Ezogelin çorba fakat tadı ne yazıkki kebabcı kıvamında değil. Zaten eşim tadını hiç beğenmedi

Damak tadıma uymadı, sunumu da beğenmedim 3 puan veriyorum

dedi… Ben, kış aylarının da etkisiyle, soğuk havada sıcak bişi içmenin verdiği mutlulukla 2 kase indirdim (download ettim yani)

Yarın kısmetse Mercimek versiyonunu denicem. Bakalım başarı yüzdem ne olacak? En azından şu an için kimseye muhtaç olmadan istediğim an hazır çorba yapabilirim!

Hah aha ahah a! Umarım bir gün aslanlar gibi gerçek çorba da yaparım… Başarabilirim bunu… (Thats what she said! / The Office US; Michael)

Ürün ile ilgili daha fazla bilgi :

http://www.knorr.com.tr