OKUMA SÜRESİ 02:08

8 Gigabyte’lık Memory Stick fake mi? Volume 1

Geçen cuma günü, sevgili ofisdaşım Tolga Meriç’in de gazıyla: 8 Gig’lik Memory Stick’ler çıkmış alalım

dedik ve araştırmalara başladık. Tolga, fotoğraf makinesi için, ben de PSP’im için almak istiyordum. Araştırmalarımız sırasında bir baktık 16gig bile çıkmış.

Ben zamanında 4gig almış ve 117 TL vermişim. Dün evde temizlik yapıyordum, tonlarca eski fatura vs ıvır zıvırları tasnif ederken buldum bu MS faturasını.

Vay be dedim, 4gig’i için zamanında 117 tl verirken, şimdi 8gig aldık 34 ytl’ye…

Nereden mi aldık? gittigidiyor.com’dan. Şehir neresi? Giresun… Kıllandırıcı değil mi? Ürünün üzerinde: Orijinal MARK2 ibaresinden bahsediyor… Yani demek istiyor ki:

Kardeşim ucuz mucuz ama gerçek orijinal

gittigitiyor.com’dan ekran görüntüsü

İşte ilan bu…

Biz de bi salaklık yapıp, ucuz etin yahnisini yicez ya… hemen verdik siparişleri… Biraz önce ürünler geldi…

İnanılmaz bişi!… Sıfır diye aldığımız ürünler resmen kullanılmış!!!… Hemen mesaj atıyorum satıcıya; en azından karşımda bir muhattab buluyorum. Satan kişi bana;

Evet efendim, biz de ürünleri Mark2 olarak beklemekteydik fakat ithalatcıdan öyle gelince biz de o şekilde yolladık, arzu ederseniz iade alabiliriz efendim…

Şaşırdık ve mutlu olduk… Dur bakalım bir de cihazlara takalım nasıl çalışacakmı? dedik. Tolga’nın stick PC’de çalışmadı, telefonda da çalışmadı… Zaten çok narin ve nazik olmak gerekiyor stick’i tutarken, heran kırılabilir (:

Sonra sordum:

Kardeşim bu kullanılmış ?

Cevap olarak:

Biz ürünleri test edip yolluyoruz

dediler…

Neyse sizin anlayacağınız ikimzde SALAK gibi, bile bile denedik şansımızı ya tutarsa… Sonuçta stick elimizde patladı tabir-i cayizse!

Şimdi ne olacak? ben de merak ediyorum. İade işlemlerine başladık… Bakalım sonuç lehimize mi sonuçlanacak ???

Keza merak edenler için E-bay’de review.

Sonucu Volume 2’de yazacağım! Son durum satıcıdan adres bilgisi bekliyorum, iade edebilmek için… (14 Mart 2012, Çarşamba, 19:35: Yooo yazmamışsın?)